Implică-te!

Pentru ca acest proiect să devină sustenabil, căutăm parteneriate strategice cu organizaţii responsabile şi cu oameni ca tine.
Vreau să te invit alături de noi în acest proiect! Astfel, împreună vom redeveni cetățeni responsabili  și vom face un efort comun nu doar pentru a ne bucura de un București mai curat și mai civilizat, ci și pentru a schimba destine, pentru a face o diferență reală în viața unor oameni care merită să le dăruim puțin din resursele ce ne-au fost oferite.
Dacă ești interesat de acest proiect și dorești să știi mai multe, îți stăm la dispoziție oricând cu informații.
Implicarea ta poate îmbrăca o multitudine de forme, alege-o pe aceea care ți se potrivește: voluntariat, donații, susținere în cadrul dialogului cu potențiali sponsori (de exemplu prin prin facilitarea stabilirii unei întâlniri cu responsabilii de CSR din compania unde lucrezi), dar nu numai.
Haideţi să-i ajutăm pe cei fără adăpost din orașul nostru să redevină oameni cu vieţi normale şi în urma acestei experienţe cu siguranţă şi noi vom avea de învăţat!
Oferă sau facilitează o sponsorizare

Pentru a putea discuta termenii unei sponsorizări a proiectului, tot ceea ce te rugăm să faci într-o primă etapă este să ne contactezi pentru a putea stabili o întâlnire cu reprezentanții companiei tale. Noi le putem oferi toate datele necesare pentru a-i convinge că acest proiect merită susținerea lor.

Găsești toate datele noastre de contact aici.

Nu uita, atât timp cât sponsorizarea este acordată în condițiile legii și în limita a 20% din impozitul pe venit, respectiv 3‰ din cifra de afaceri, ea nu va reprezenta un cost efectiv pentru societate, întrucât mecanismul sponsorizării beneficiază de un avantaj fiscal!

 

Donează

Donează pentru a susține o persoană fără adăpost! Din banii donați, persoanele vor beneficia de cazare, întreținere și utilități. În felul acesta primesc o șansă de a se reintegra în societate.

Date necesare pentru donații:

  1. Denumirea organizației neguvernamentale: Asociația ”Tineri pentru Tineri România”
  2. Cod de identificare fiscală: 14591551
  3. Cont bancar (IBAN): RO48 RNCB 0082 1255 0617 0001 – deschis la BCR, Sucursala Unirea

150 RON

Susţii o persoană fără adăpost o săptămână.

300 RON

Susţii o persoană fără adăpost două săptămâni.​

450 RON

Susţii o persoană fără adăpost trei săptămâni.​​

600 RON

Susţii o persoană fără adăpost o lună.

2% din impozitul pe venit

Direcționarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului nu presupune niciun cost suplimentar. Dar pentru o persoană fără adăpost poate însemna hrana pentru o întreagă săptămână.
Urmând pașii de mai jos ai ocazia să contribui în mod tangibil la reintegrarea socială a unui om aflat într-o situație dificilă și să construiești alături de noi schimbarea pe care ți-o dorești în România.
Cum se poate direcţiona 2% din impozitul pe venit către asociația noastră?

Alătură-te ca voluntar

Știm că timpul tău liber este prețios, însă dacă îl vei dărui pentru a-i ajuta pe cei defavorizați, credem cu tărie că te vei îmbogăți sufletește și vei avea mult de câștigat (poate doar într-o altă formă decât cea cu care ești familiarizat). Așadar te așteptăm și te vom primi cu drag în echipa noastră.